NORDIC BY HAND

Nordisk design og interiør, som kombinerer høj kvalitet, råt look og bæredygtige materialer.

KØB I VORES SHOP

OM NORDIC BY HAND

Nordic by Hand er et nordisk design- og interiørfirma, som designer og producerer kreativt interiør i form af helårspynt til dit hjem i høj kvalitet og bæredygtige materialer.

Dekorér dit hjem med dansk design

Det er med helårspynt fra NordicbyHand, som det er med det meste interiør – det skal hænges op, stilles frem, kigges på, bruges og skabe et helt fantastisk udtryk i hjemmet. Det er idéen, at pyntet skal kunne bruges alle steder i huset forskellige rum, og det er afgørende, at det skaber glæde og en behagelig atmosfære i de hjem, hvor pyntet hænger.

Historien bag Nordic by Hand

Inspirationen til at starte NordicbyHand bunder i den kreativitet, som jeg er sikker på, jeg blev født med. Det har skubbet til og udfoldet mine kreative evner gennem årene, at jeg som barn udsmykkede mit værelse, og som voksen stod med en uddannelse som dekoratør. Min kreativitet har været omdrejningspunkt i opgaver inden for forskellige brancher både nationalt og internationalt. Man kan vel egentlig sige, at Nordic by Hand er blevet et resultat af den kreative og professionelle udvikling, jeg har gennemgået. Derfor er Nordic by Hand i dag også en design- og interiørvirksomhed af helårspynt til danske- og udenlandske hjem, som har sit ophav i mine mange rejser til udlandet og 5 års ophold i Grønland.

Helårspynt er interiør og design til dit hjem

Interiør til hjemmet findes i mange forskellige variationer, og dit hjems interiør afspejler som regel din egen personlige stil. Nogle mennesker er til det minimalistiske stringente udtryk, mens andre kombinerer flere stiltyper. Idéen med dansk designet helårspynt udviklet af Nordic by Hand er, at du kan skabe ekstra hygge og stemning i dit hjem, så atmosfæren er noget særligt for dig, din familie og jeres gæster hele året rundt og ikke kun ved særlige begivenheder.

Produkterne er nordisk helårspynt i høj kvalitet og bæredygtige materialer, som emmer af kærlighed, miljøvenlighed og et råt udtryk. Det har været og er stadig en afgørende faktor, at produkterne udføres i bæredygtige materialer, som Nordic by Hand kan stå inde for.

Derfor anvendes der også materialer som blandt andet koskind, kalveskind og vikingeskind. Lædermaterialerne efterlader en rå kant på helårspyntet, og det kan derfor bruges både til det minimalistiske stringente udtryk og et mere stilkomprimeret hjem – ja, helårspyntet fra Nordic by Hand kan i mine øjne anvendes og sammensættes med enhver stil.

FIND FORHANDLER AF VORES PRODUKTER

Nordic by Hand designer og producerer helårspynt, som skal opleves, find vores produkter i en række udvalgte butikker.

NORDIC BY HAND

Køb vores produkter i fysisk butik

Nordic By Hand kan du købe ved en af vores mange forhandlere i Danmark, Tyskland og Færøerne via 45 butikker.

Nordic by Hand designer og producerer helårspynt, som skal opleves, og du kan blive forhandler på produkterne, som udstilles i din butik. Ønsker du at blive kontaktet, så udfyld venligst kontaktformularen her på siden.

Find forhandler

FØLG NORDIC BY HAND

Har du lyst, er du meget velkommen til at følge Nordic by Hand på Facebook og Instagram. Der bliver løbende opdateret med spændende nyheder.

Følg Nordic by Hand på Instagram og få inspiration til hjemmet!

Følg Nordic by Hand
Fri fragt

på ordrer over 500,- kr.

Kundeservice

mail@nordicbyhand.dk

Betaling

100% SIKKER BETALING

Levering

1-3 hverdage

tilmeld nyhedbrev og få de seneste nyheder på mail